Sinds 1991 ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs en sinds 2006 in mijn eigen praktijk.

Tijdens mijn studie psychologie aan de Universiteit Leiden heb ik me gespecialiseerd in de diagnostiek en begeleiding van kinderen met leer- en gedragsproblemen. In 1990 ben ik afgestudeerd als onderwijspsycholoog, met als specialisatie ontwikkelingspsychologie. Postdoctoraal heb ik de registraties 'Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd' en 'Gezondheidszorgpsycholoog' behaald. Ik volg regelmatig postdoctorale scholing op het vlak van diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Daarnaast overleg ik met collega's in een multidisciplinair samenwerkingsverband.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dit betekent dat ik werk volgens de richtlijnen van de beroepscode van het NIP. Daarnaast ben ik als Gezondheidszorgpsycholoog opgenomen in het BIG-register van de overheid.

Sinds 1991 begeleid ik, in de functie van schoolpsycholoog, met veel plezier leerlingen op verschillende scholen in het voortgezet onderwijs. Hierdoor ben ik bekend met een breed scala aan ontwikkelingsproblemen en sociaal-emotionele problemen van pubers.

In mijn eigen praktijk ligt het accent op diagnostiek. Mijn hart ligt bij zorgvuldige, handelingsgerichte, neuropsychologische diagnostiek. Dit vormt een objectieve basis voor praktische adviezen waar kinderen en jeugdigen, hun ouders en school mee verder kunnen. Ik hoop hiermee een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jeugdigen.

Praktijk Kind Jeugd School
Annemarie Krahmer
Registerpsycholoog NIP/Kinder & Jeugd
Gezondheidszorgpsycholoog BIG nr: 49056046525

A Hendrik Veenemanstraat 7, 5691 BA Son en Breugel
T 0499-769 071
M info@praktijk-kind-jeugd-school.nl
KvK 17249625